logo


«Είναι καιρός να πούμε φτάνει πια και να αλλάξουμε σελίδα». Έτσι ξεκίνησε την κεντρική ομιλία του στον Άγ. Στέφανο ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου και υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Ζυγούνας, στην τελευταία προεκλογική ανοιχτή συγκέντρωση για την παράταξη, μπροστά σε πάνω από 300 δημότες.

Κάποια από τα κυριότερα σημεία  της ομιλίας του κ. Ζυγούνα, την οποία παρακολούθησε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζας μια που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζει επισήμως τη ΔΑΔΙΟΝ, είναι τα παρακάτω:

*Η Δημοκρατική Ανατροπή δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση, χωρίς εντούτοις να παραβλέπει τις ανάγκες σε έργα υποδομής, καθαριότητας, πολιτισμού και παιδείας. Άμεσος στόχος η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των κοινωνικών δομών στο σύνολό τους.

*Ο Δήμος θα είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες, ενώ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η παράταξη θα προωθήσει την αποκέντρωση προς τις Δημοτικές Κοινότητες, στις οποίες θα δοθούν αρμοδιότητες και πόροι.

* Η καθαριότητα, το περιβάλλον, το οδικό δίκτυο, το κυκλοφοριακό, η ύδρευση, το πράσινο, οι πλατείες και όλα όσα χρειάζονται παρέμβαση, θα έχουν από την πρώτη στιγμή την προσοχή και την άμεση δράση, και όχι μόνο όποτε έρχονται εκλογές.

«Εμείς δεν υποσχόμαστε έναν καλύτερο δήμο. Πιστεύουμε σε έναν καλύτερο δήμο. Μπορούμε έναν καλύτερο δήμο» είπ, κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος και προέτρεψε τους δημότες:  «Την Κυριακή αλλάζετε το Δήμο, γιατί, αν όχι τώρα, πότε;».

Αμέσως μετά παρουσιάσθηκε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ανατροπής ανά Δημοτική Κοινότητα, ενώ η συγκέντρωση έκλεισε με συναυλία από μουσικό συγκρότημα.