logo


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που και αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, την Κυριακή 11 Μαΐου στο Πολιτιστικό του Κρυονερίου και τη Δευτέρα 12 Μαΐου στο Πολιτιστικό της Δροσιάς.

Η Αιμοδοσία, που διοργανώθηκε μέσω των τμημάτων αιμοδοσίας, πρόνοιας και εθελοντισμού, για την ενίσχυση της δημοτικής Tράπεζας Aίματος, προσείλκυσε πολλούς συνδημότες, ανάμεσά τους και αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου Διονύσου. Αρκετοί από τους εθελοντές αιμοδότες προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά.

Πολλά νέα ζευγάρια, γονείς και παιδιά έστειλαν μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Πέρα από την ευαισθητοποίηση των νέων, αποδείχτηκε και η σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση που υπήρξε από γονείς και εκπαιδευτικούς.

Παρόντες και εκπρόσωποι του αθλητισμού, όπως ο Ν. Αργυρόπουλος, πρωταθλητής τουmuay thai, αλλά και άλλοι επίλεκτοι αθλητές.

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί ακόμη μια φορά όλους όσοι πρόσφεραν αίμα και συμβάλλουν ώστε η δημοτική Τράπεζα Αίματος να γίνει αυτάρκης για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.  

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης τόνισε πως «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη και ανεκτίμητη συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο. Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά όλους τους συμπολίτες μας που αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους και ενισχύουν την Δημοτική Τράπεζα αίματος, αλλά και τους συλλόγους και φορείς του Δήμου μας, που διοργανώνουν ανάλογες δράσεις και στηρίζουν συνδημότες μας που έχουν ανάγκη σε αίμα. Είναι προφανές ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές της αιμοδοσίας». Την ευθύνη της οργάνωσης και τον συντονισμό της δράσης, είχε η υπεύθυνη του τμήματος αιμοδοσίας του Δήμου Κ. Σαββοπούλου.