logo


Η Σταμάτα είχε χτες  βράδυ την τιμητική της στην ανοιχτή συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες, μια που τους δικούς της, ντόπιους, υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους παρουσίασε πρώτους ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, για να ακολουθήσει η παρουσίαση και των υπολοίπων από τις άλλες 6 Δημοτικές Κοινότητες του Διονύσου, με το «μικρό» Διόνυσο και το Κρυονέρι να επευφημούνται και να χειροκροτούνται ιδιαιτέρως.

Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά που στην κεντρική του ομιλία ο κ. Ζαμάνης διεκόπη χειροκροτούμενος από τους 600 περίπου δημότες που προσήλθαν στη συγκέντρωση: Εντύπωση έκανε η αναφορά του σε κεντρικές  εκδηλώσεις της παράταξης, που πραγματοποιήθηκαν καθεμιά και σε διαφορετική Δημοτική Κοινότητα, όπως και η απάντησή του σε φήμες που ακούγονται: «Εσχάτως διαδίδουν ότι έχουμε δεσμευθεί να απολύσουμε δημοτικούς υπαλλήλους. Θέλουν να κρατούν τους ανθρώπους σε ομηρία… Αυτούς και τις οικογένειές τους για να αρπάξουν εκβιαστικά την ψήφο τους. Παλιά μου τέχνη κόσκινο… Εμείς, όμως, είμαστε εδώ και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων. Και με τον ίδιο δυναμισμό θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία για τις εκατοντάδες των ανέργων».


Χαρακτηρίζοντας «δυσάρεστη παρένθεση» την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, δεσμεύτηκε πως «οι Ανοιχτοί Ορίζοντες δεν θα ανεχθούν την αδιαφορία και την εγκατάλειψη, την ανικανότητα και το ψέμα, το ρουσφέτι και τη μικροπολιτική αθλιότητα».

Και έδωσε το στίγμα της διοίκησης που επαγγέλλεται η παράταξή του: «Πολλή και σκληρή δουλειά. Ειλικρίνεια και εντιμότητα. Αντιμετώπιση του πολίτη χωρίς διακρίσεις. Αξοποίηση του κάθε ευρώ. Δημιουργική φαντασία και πάθος για την πόλη. Και συναινετικές διαδικασίες με ειλικρινή διαβούλευση».

Το ραντεβού της παράταξης με τους δημότες ανανεώθηκε για την Παρασκευή 16 Μαΐου στον παλιό Σταθμό του τρένου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία- πριν την Κυριακή των εκλογών- πανηγυρική ομιλία και συγκέντρωση των Ανοιχτών Οριζόντων, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με το Γερ. Ανδρεάτο.