logo


Με  τρεις υποψήφιους στο συνδυασμό της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές στο Διόνυσο οι Πράσινοι- Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που σε σχετική ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν πως θα στηρίξουν στο Διόνυσο τη ΔΑΔΙΟΝ με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Γ. Ζυγούνα.

Ειδικότερα, και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία από τις δυο πλευρές πραγματοποίησαν συνάντηση, όπου επιβεβαιώθηκε η κοινή πρόθεση  να συμβάλλουν με τις προτάσεις και την εμπειρία τους στις αλλαγές που απαιτούνται, ώστε ο Δήμος και οι κάτοικοί του να ανακτήσουν τη σχέση τους με το μέλλον και την ανάπτυξη.

Από τους Πράσινους- Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, στη συνάντηση συμμετείχε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Ν. Χρυσόγελος και η συνυποψήφια Ν. Μποφιλίου. Ενώ από την πλευρά της Δημοκρατικής Ανατροπής, συμμετείχαν εκτός από τον κ. Ζυγούνα οι Μ. Ουρανός, Γ. Παπασπυρόπουλος και Μ. Γιοματάρης.

Στην ίδια ανακοίνωση εξάλλου τονίζεται πως οι Πράσινοι στηρίζουν ιδιαιτέρως τους Πράσινους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΔΙΟΝ: Β. Κομπιλάκου (Σταμάτα), Μ. Ριτσατάκης (Διόνυσος) και Γ. Παπασπυρόπουλος (Δροσιά).