logo


Το περασμένο Σάββατο 10 Μαΐου ο καιρός ήταν επιτέλους σύμμαχος κι έτσι πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα η ανοιχτή, τελευταία προεκλογική, συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου, στο Σταθμό του ΟΣΕ, στον Άγ. Στέφανο. Χαρακτηριστικό του κόσμου που την παρακολούθησε ήταν η αγωνιστικότητα, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία νεολαίων που έδιναν και τον παλμό της εκδήλωσης με τα συνθήματα από μικροφώνου.

Την συγκέντρωση άνοιξε ο συνεργαζόμενος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Π. Πανάγος που στο χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη σήμερα της συνεργασίας «με προτάσεις για μια διαφορετική, για ια έξυπνη και περήφανη πόλη: Είμαστε εδώ, γιατί θέλουμε και μπορούμε να συνεργαστούμε και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας».

Την Κεντρική ομιλία, αμέσως μετά, έκανε η Υποψήφια Δήμαρχος  με την Λαϊκή Συσπείρωση Ζ. Σώκου, η οποία  ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης για τις εκλογές και ανακοίνωσε την σύνθεση του ψηφοδελτίου στο οποίο  η συμμετοχή των γυναικών φτάνει το 53% και των νέων, με ηλικία κάτω των 35 ετών, στο 37%.

Η κοινωνική σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι:

  • Άνεργοι:21%
  • Συνταξιούχοι: 16%
  • Αυτοαπασχολούμενοι: 6%
  • Εργαζόμενοι Ιδιωτικού Τομέα: 25%
  • Εργαζόμενοι Δημοσίου Τομέα: 15%
  • Φοιτητές – Σπουδαστές: 17%

Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος ηθοποιός Ισ. Καλεσοπούλου – Καλέση και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Θ. Παντελόγλου, ενώ στη συγκέντρωση παρευρέθηκε η επίσης υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ελ. Μενεγάκη.

Η συγκέντρωση έκλεισε με ομιλία του Μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ Θ. Γκιώνη, που ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.

Το επόμενο ραντεβού το δίνει η Λαϊκή Συσπείρωση στις κάλπες την Κυριακή 18 Μαΐου.