logo


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες, εμπόρους και επαγγελματίες να την στηρίξουν με την ψήφο τους στις 18 Μαΐου.

Καλεί όσους δίνουν την σκληρή μάχη για επιβίωση, όντας πολλές φορές ανασφάλιστοι ή ακόμα και ουσιαστικά άνεργοι, αντιμετωπίζοντας παράλληλα  την φοροεξόντωση από το επίσημο κράτος, την ληστρική πολιτική των τραπεζών και τους κινδύνους κατάσχεσης, πλειστηριασμών ακόμα και φυλάκισης για χρέη.

Οι προτάσεις που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσαν την δραστική μείωση των δημοτικών τελών για τα μικρομάγαζα αλλά και την λαϊκή κατοικία με παράλληλη επιβάρυνση των μεγάλων επιχειρήσεων, τραπεζών και εργοστασίων έπεσε πάνω σε τοίχο τόσο της διοίκησης του Δήμου, όσο και της «αντιπολίτευσης». Οι προτάσεις μας για ουσιαστική στήριξη των δημοτών από τον Δήμο στις επιδρομές της κεντρικής διοίκησης (π.χ. στο κόψιμο παροχής ρεύματος σε μικρομάγαζα και κατοικίες εξαιτίας των παράλογων οφειλών όπως χαράτσι κ.λπ.) αντιμετωπίστηκε με ευχολόγια και εκκλήσεις στην (άδικη για τον λαό) νομιμότητα

Σε καλούμε να σκεφτείς και να τιμωρήσεις με την ψήφο σου:

  • Όσους στηρίζουν την πολιτική που σου κλέβει την ζωή.
  • Όσους πέρα από την κυβερνητική επιδρομή, σε φόρτωσαν με επιπλέον φορολογικά βάρη ενώ ήδη χάρισαν τα χρέη της κεντρικής διοίκησης προς τους Δήμους και την Περιφέρεια και αποδέχτηκαν την δραστική μείωση της επιχορήγησης.
  • Όσους πρωτοστάτησαν στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, δήθεν για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας που φυσικά δεν ήρθε ποτέ.
  • Όσους συνέβαλαν στον διωγμό της βιοτεχνίας, με τις αλλαγές των χρήσεων γης, διευκόλυναν την επέκταση πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ με πρόσχημα την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων.
  • Που επέβαλαν χαράτσια ακόμα και στους παιδικούς σταθμούς και στο όνομα της ανταποδοτικότητας σε φόρτωσαν με ακόμα περισσότερα βάρη.

Σε καλούμε να τιμωρήσεις όλους όσοι στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική:

  • Την πολιτική που, πέρα από τα ατελείωτα χαράτσια, κατήργησε το αφορολόγητο και σε φορολογεί με 26% από το πρώτο ευρώ.
  • Την πολιτική που προσφέρει αφειδώς προνόμια και φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο
  • Την πολιτική που ξεπουλάει την δημόσια περιουσία
  • Την πολιτική που παραδίδει στους καρχαρίες βασικές δομές για την ζωή μας  όπως Υγεία, Παιδεία και κοινωνική Πρόνοια.
  • Την πολιτική που με αφορμή τις φτηνότερες υπηρεσίες και προϊόντα προς τον καταναλωτή, σε οδηγεί στο λουκέτο και συγκεντρώνει υπηρεσίες, παραγωγή και εμπόριο στα χέρια των μονοπωλίων μέσω της περίφημης «απελευθέρωσης των επαγγελμάτων».

Θυμήσου ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας:

  • Έχασε τέσσερα σχολεία που προορίζονταν και για τα παιδιά σου.
  • Έχασε το ιατρείο του ΕΟΠΠΥ που κάλυπτε τις ανάγκες σου.
  • Πρέπει να τρέχεις στην Κηφισιά μιας και η εφορία του Αγίου Στεφάνου έχει κλείσει.
  • Σκέψου ότι το ήδη αυξημένο κόστος των μετακινήσεων σου θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο μιας και τα διόδια είναι έξω από την πόρτα μας και περιμένουν τις εκλογές.

 Η πολιτική αυτή δεν θα αλλάξει, άλλαξε εσύ.

 Αυτοαπασχολούμενε στήριξε όσους θα είναι στο πλάι σου και μετά τις εκλογές. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα αναγνωστεί σαν αποδοχή ή ανοχή της πολιτικής που σε καταστρέφει. Η αποχή είναι αδιαφορία και παραίτηση. Μόνο η ψήφος στην Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει την αντίθεση  με την πολιτική που οδηγεί στην φτώχεια και στην ανεργία προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων.

Διεκδικούμε:
1.
Την κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος.
2. Την κατάργηση όλων των χαρατσιών.
3. Το «πάγωμα» όλων των οφειλών.
4. Το σταμάτημα όλων των πλειστηριασμών και κατασχέσεων.
5. Την λήψη μέτρων προστασίας όσων βρέθηκαν στην ανεργία και καταβολή επιδόματος ανεργίας.
6. Την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή και σύνταξη για όλους με σφράγισμα όλων των βιβλιαρίων υγείας.
7. Την κατάργηση όλων των διοδίων, δρόμοι ελεύθεροι για όλο το λαό.
8. Την πρόνοια για όλους από το κράτος και όχι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ψίχουλα για τους πλέον αναξιοπαθούντες.

Συντάξου με την Κοινωνική Συμμαχία για να διεκδικήσεις την ίδια σου την ζωή. Το συμφέρον σου δεν είναι με τους μεγαλοκαρχαρίες και τα κόμματά τους. Το συμφέρον σου είναι να σταθείς και εσύ στο πλάι της εργατικής τάξης, της μικρομεσαίας αγροτιάς, των ανέργων και των αγωνιζόμενων φοιτητών/σπουδαστών.  Να συμμετέχεις στην Συμμαχία για να γίνει ο λαός μας αφέντης στον τόπο μας και ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει.

Το δυνάμωμα της Λαϊκής Συσπείρωσης
είναι εγγύηση στην κατεύθυνση αυτή.