logo


Με ανοιχτή επιστολή προς την πόλη, 17 συνδημότες που ασχολούνται ενεργά με τα κοινά στο Διόνυσο- κάποιοι από αυτούς και πάλι υποψήφιοι- συνυπογράφουν δήλωση στήριξης στη δημοτική παράταξη Νέα Πνοή για το Διόνυσο και τον επικεφαλής της Π. Μπιτάκο, θεωρώντας πως αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για την πόλη. Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της Συμμαχίας για τον Πολίτη και πρώην Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου Π. Βορριάς, αλλά και εν ενεργεία δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τη Συμμαχία:

Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Είναι πια καθολική διαπίστωση ότι είμαστε απέναντι σε μία Δημοτική Αρχή κουρασμένη και χωρίς έμπνευση. Είμαστε μπροστά σε μια αποδεκατισμένη Δημαρχιακή Αρχή που δεν άντεξε ούτε σε μία πρώτη θητεία. Σε μία Δημοτική Αρχή που απλά άσκησε πλημμελή διαχείριση και μοιραία οδήγησε τις πόλεις που απαρτίζουν το Δήμο μας σε συνεχή οπισθοδρόμηση.
 

Τα νέα δεδομένα που η κοινωνία έχει επιβάλει με τη σύγχρονη πλέον σκέψη της, απαιτούν μια εξελιγμένη, λειτουργική και αποτελεσματική για τους Δημότες, Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η αναζήτηση που επιχειρείται αυτή την κρίσιμη στιγμή στα όρια του δικού μας Δήμου βρίσκει μοναδική διέξοδο στην Δημοτική Κίνηση «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ». Ο επικεφαλής της κίνησης αυτής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΣ, ένας 33χρονος νεαρός επιστήμονας, με γνώση των προβλημάτων του τόπου μας (πρώην Αντιδήμαρχος) και με ανήσυχη σύγχρονη σκέψη, άνθρωπος της δικιάς μας γειτονιάς, πιστεύουμε ότι αποτελεί την καλύτερη και πλέον αξιόπιστη λύση για την υποψηφιότητα του Δημάρχου. 

Έχουμε την ελπίδα ότι οι Δημότες μας δεν θα ανεχθούν άλλο και δεν θα δώσουν συνέχεια στη σημερινή Δημοτική Αρχή που πασχίζει να παραμείνει με κάθε δυνατό τρόπο στην εξουσία της καρέκλας, αλλά ούτε και εκείνους που μέχρι χθες ήταν μέρος και αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας θλιβερής παρέας και που ξεδιάντροπα διεκδικούν ξανά το Δήμο.  

Έχουμε ακόμη τη βεβαιότητα ότι όλοι οι συντοπίτες μας του Αγίου Στεφάνου,  της Άνοιξης, του Διονύσου, της Δροσιάς, του Κρυονερίου, της Ροδόπολης, και της Σταμάτας, θα βάλουν τέλος στην απραξία μίας ολόκληρης χαμένης τετραετίας και θα πουν ΟΧΙ στους «εκπρόσωπους κομμάτων» και στις «οικογένειες» που θέλουν να διοικούν τον τόπο μας.  

Για τους λόγους αυτούς όλοι εμείς που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε χωρίς ιδιοτέλεια κατά καιρούς, το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον υποψήφιο Δήμαρχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΑΚΟ και την Κίνηση του ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, έχοντας την πίστη ότι έτσι κάνουμε τα πρώτα σημαντικά βήματα αξιοπρέπειας του Δήμου μας αλλά και τα πρώτα απαραίτητα βήματα διάφανης λειτουργίας του. 

ΦΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

(πρώην Νομάρχης) & Υποψήφιος Δ.Σ.

 

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΕΝΑ

(Δημοτικός Σύμβουλος)

ΒΟΡΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

(πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου)

 

ΤΣΑΛΤΟΥΜΗ ΚΙΚΗ

(Δημοτικός Σύμβουλος) & Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΟΥΛΟΥΨΟΥΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

(πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

 

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

(Δημοτικός Σύμβουλος) & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΡΑΛΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

(πρώην Αντιδήμαρχος Αγίου Στεφάνου)

 

ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

(Δημοτικός Σύμβουλος) & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

(πρώην Αντιδήμαρχος Αγίου Στεφάνου) & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

(Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας) & Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου

ΣΑΡΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

(πρώην Κοινοτικός Σύμβουλος Διονύσου Υποψήφιος Πρόεδρος) & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΑΝΤΑΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

(Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας) & Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κ. Διονύσου

ΓΑΒΑΘΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

(πρώην Πρόεδρος συνδέσμου Δήμων & Κοινοτήτων Θριάσιου Πεδίου,  Δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου – Υποψήφιος Δήμαρχος) & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας) & Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κ. Δροσιάς

ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

(πρώην Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δροσιάς, Δημοτικός Σύμβουλος) & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΣΟΦΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

(Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας) & Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

(Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας)