logo


Με δύο υποψηφιότητες- μία για το Δημοτικό και μία για το Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου- συμμετέχει στις εκλογές, συνεργαζόμενη με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες η Κίνηση Πολιτών Κρυονερίου, οι γνωστοί «Κρυονερίστας». Πρόκειται, ειδικότερα, για τον Ηλία Υφαντή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, και τη Βίκυ Κάουλα, υποψήφια τοπικό σύμβουλο Κρυονερίου.

Ηλ. Υφαντής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταμάτα ενώ σήμερα κατοικεί στο Κρυονέρι.  Δρ Μηχ. ΕΜΠ, καθηγητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων από το 1995, διευθύνει τον Τομέα Ναυπηγικής και Ναυτικής Μηχανολογίας της Σχολής και έχει διατελέσει Κοσμήτοράς της για 2 θητείες. Παράλληλα συνεργάζεται με Πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής και συμμετέχει σε διεθνείς Οργανισμούς ως εθνικός αντιπρόσωπος. Ως σύμβουλος Μηχανικός ασχολείται με θέματα διοικητικής και τεχνολογικής καινοτομίας και στρατηγικού σχεδιασμού. Εκδίδει, τέλος, το διεθνές επιστημονικό περιοδικό Ναυσίβιος Χώρα, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Μελέτης Έργου του Ι. Καποδίστρια.

Β. Κάουλα ήρθε στο Κρυονέρι το 2008. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και δικηγόρος από το 1997. Από την ίδια χρονιά συνεργάζεται με εταιρεία οπτικοακουστικών μέσων για τη σύναψη συμφωνιών με τα στούντιο του εξωτερικού για την παραγωγή μεταγλωττισμένων ταινιών, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με τις εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ. Το 2013 ίδρυσε με άλλους πολίτες το ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών ΠΝΟΗ, που βασίζεται στον εθελοντισμό και στηρίζει σε μηνιαία βάση 40 οικογένειες, που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Εδώ και 3 χρόνια αποτελεί ενεργό μέλος της Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου.