logo


Την πρώτη ανοιχτή της συγκέντρωση στην πλατεία Κρυονερίου προγραμματίζει για αύριο Σάββατο 26 Απριλίου στις 7.30 το βράδυ η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου, με επικεφαλής τη Ζ. Σώκου. Στη διάρκειά της αναμένεται να παρουσιασθεί το πρόγραμμα της παράταξης για τις προσεχείς εκλογές, αλλά και να ανακοινωθεί η συνεργασία της με άλλες δυνάμεις.

Όπως άλλωστε ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν ακόμη δυο ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Άνοιξη και Άγ. Στέφανο:

*Το Σαββάτο 3 Μαΐου συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ανοίξεως στις 7:30 μ.μ.

Ομιλητές: Ζωή Σώκου Υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου, Γιώτα Ταβουλάρη Υποψήφια Ευρωβουλευτής  του ΚΚΕ – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο 

*Το Σαββάτο 10 Μαΐου συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγ. Στεφάνου στις 7:30 μ.μ.

Ομιλητές: Ζωή Σώκου Υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου, Θέμης Γκιόνης Μέλος ΚΕ του ΚΚΕ

Εντωμεταξύ, και στο πλαίσιο των καθημερινών εξορμήσεων και συσκέψεων από τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύσου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Απριλίου σύσκεψη  στα γραφεία του  Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού Ανθέων με την συμμετοχή κατοίκων της περιοχής. Στην σύσκεψη παρευρέθηκε η  επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι για τις θέσεις του συνδυασμού και την μέχρι σήμερα στάση των δύο εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων στα Δημοτικά Συμβούλια.

Ακολούθησε συζήτηση για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Οικισμού Ανθέων και που σχετίζονται άμεσα με το Σχέδιο Πόλης, την Αποχέτευση, τα Έργα Υποδομής και γενικότερα τον τρόπο που διαχειρίζεται η απερχόμενη δημοτική αρχή τα οικονομικά του Δήμου.