logo


Με αφορμή τις προεκλογικές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, αναφορικά με την πρόθεση ψήφου των δημοτών, και την έντονη φημολογία που τις συνοδεύει (ποσοστά, σειρά παρατάξεων κ.λπ.), ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ανατροπής και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Γ. Ζυγούνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Ο πανικός ουδέποτε υπήρξε καλός σύμβουλος.

Όταν οι πολίτες αποδεδειγμένα απορρίπτουν μια υποψηφιότητα για τη δημαρχία, πρέπει να φροντίσει κανείς να αποκτήσει πρόγραμμα, αξιόπιστη πρόταση και ικανό αριθμό υποστηρικτών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Το να επιλέγει να ζει σε μια εικονική πραγματικότητα διαδίδοντας ψέματα στους δημότες για την επιτυχία της υποψηφιότητάς του μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

Κάποιοι, πολύ συγκεκριμένοι, διαδίδουν ότι υπάρχει δημοσκόπηση στο δήμο μας που κατατάσσει τις παρατάξεις, με βάση τις επιθυμίες του καθενός. Το προσβλητικό για τους ψηφοφόρους είναι ότι δεν χρησιμοποιεί συγκεκριμένα στοιχεία από τη δημοσκόπηση που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Προσβλητική για τους ψηφοφόρους είναι η προσπάθεια να προδικάσουν την επιλογή τους μεγάλο διάστημα πριν τις εκλογές.

Προσβλητικό είναι να μην έχεις πρόγραμμα, να ζητάς από τους δημότες να σου το διαμορφώσουν, χωρίς εσύ να βάζεις κάποιες αρχές και να υποστηρίζεις ότι προηγείσαι μιας συγκροτημένης και δυναμικής επιλογής όπως αυτή της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου.

Επαναλαμβάνω ότι καταλαβαίνω τον πανικό κάποιων, που οι μέντορές τους τους χρησιμοποιούν ως «βιτρίνα» για να προωθήσουν προσωπικά συμφέροντα, που έχουν ήδη καταδικασθεί από τους πολίτες.

Εμείς απαντάμε στην άθλια σπερμολογία τους με τη δουλειά μας πάνω στα προβλήματα του Δήμου, το πρόγραμμά μας που έχει ήδη ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του και την αυθόρμητη συμμετοχή των δημοτών στις εκδηλώσεις και το ψηφοδέλτιό μας.

Υπομονή. Η ώρα της κάλπης, η ώρα των πολιτών φθάνει»!