logo


Από τον Δήμο Διονύσου ανακοινώνεται ότι η συλλογή των αιτήσεων για το Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τοπικής Αγοράς Εργασίας των Δήμων Αχαρνών –Διονύσου- Κηφισιάς – Μεταμόρφωσης, παρατείνεται μέχρι τις 2 Απριλίου 2014, σύμφωνα με νέα ενημέρωση από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΚΗΦΙΣΟΣ Β. Αττικής.

Οι αιτήσεις αφορούν σε:

Α. Ανέργους, εγγεγραμμένους/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας

Β. Νέους επιστήμονες (ιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνίατρους, φαρμακοποιούς, δικηγόρους, μηχανικούς απόφοιτους  Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), εφόσον πληρούν τις  προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα  πρόσκληση.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί  οι ενδιαφερόμενοι/ες να είναι κάτοικοι των Δήμων Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς και Μεταμόρφωσης.

Κύριος στόχος της προτεινόμενης παρέμβασης είναι η δημιουργία θέσεων απασχόλησης για  58 ανέργους όλων των κατηγοριών και η επέκταση δραστηριοτήτων  20 νέων επιστημόνων.

Οι ωφελούμενοι θα υποστηριχθούν  μέσω ενός πλέγματος επιμέρουςδράσεων, που περιλαμβάνουν:

*Δικτύωση των ωφελούμενων με επιχειρήσεις της περιοχής

*Κατάρτιση ωφελούμενων στα εξής  αντικείμενα: Υπηρεσίες φροντίδας ευπαθών ομάδων, Επεξεργασία υπολειμμάτων φυτικής προέλευσης, Πρωτοβουλία και Επιχειρηματικότητα, Διοικητικά στελέχη βιομηχανικών επιχειρήσεων                                                                                         *Συμβουλευτική υποστήριξη                                                                     *Επιχειρηματική συμβουλευτική υποστήριξη των νέο-ιδρυθεισών  επιχειρήσεων και επιχειρήσεων Νέων Επιστημόνων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες, καθώς και το έντυπο της Αίτησης, στους παρακάτω  φορείς:

1. ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ– Δήμος Αχαρνών, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 60, ΑΧΑΡΝΕΣ,  ΤΗΛ. 2102406732

2 . Δήμος Διονύσου, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 29,ΤΗΛ. 2132030600 (Κα Μαγγίνα, κα Μπλέτσα)

3. Δήμος Κηφισιάς, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 31, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΤΗΛ. 2108001886

4. Δήμος Μεταμόρφωσης, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ 21, ΤΗΛ. 2102845008 (Κα Καραμιχάλη)

Και στις ιστοσελίδες των Εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΗΦΙΣΟΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ»: www.nestor.com.gr, www.efxini.gr, www.acharnes.gr, www.dionysos.gr, www.kifissia.gr, www.metamorfossi.gr.