logo


Από το πρωί της Κυριακής 30 Μαρτίου στο Κρυονέρι έχουν προγραμματισθεί κινητοποιήσεις όλων των τοπικών φορέων και συλλόγων των κατοίκων, με στόχο να απομακρυνθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας απέναντι από το σχολείο της περιοχής.

Ειδικότερα στις 11 το πρωί η Επιτροπή Κατοίκων Κρυονερίου ενάντια στην Κεραία καλεί τους δημότες στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσόν που απαιτείται για την προσφυγή κατά της κεραίας ενώπιον του ΣτΕ.

Εν συνεχεία, από τη 1μ.μ. μέχρι τις 3μ.μ. το μεσημέρι όλοι οι φορείς της πόλης – Πολιτιστικοί και Σύλλογοι Γονέων, ΚΑΠΗ, Αθλητικός, Εν Δράσει, Επιτροπή Κατοίκων και Δημοτική Κοινότητα- οργανώνουν μουσική εκδήλωση με συμμετοχικό μπουφέ έξω από το χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου Κρυονερίου.

Η σχετική πρόσκληση έχει ως εξής:

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων Κρυονερίου

οι Σύλλογοι Κρυονερίου

·         Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου

·         ΚΑΠΗ Κρυονερίου

·         Δρυάδες

·         Εν Δράσει

Αθλητικός Όμιλος Κρυονερίου

η Επιτροπή Κατοίκων Κρυονερίου ενάντια στη κεραία &
η Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Στις 13:00 – 15:00 σε Μουσική Εκδήλωση (με συμμετοχικό μπουφέ) στο χώρο έξω από το Γυμνάσιο-ΓΕΛ Κρυονερίου, (Αγίας Τριάδος 28-30), με σκοπό να συνεχίσουμε να δηλώνουμε την ισχυρή θέλησή μας να

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ WIND

καθώς ανησυχούμε γιατί

Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι,

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ

την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. καλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου να  συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για την προσφυγή κατά της κεραίας της οδού Ολυμπιονικών 18Β, Κρυονέρι.