logo


Από Δευτέρα μέχρι Σάββατο θα είναι σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Διονύσου, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Γ. Καλαφατέλη. Προσκαλεί μάλιστα η παράταξη τους δημότες να επισκεφθούν το κέντρο, να γνωριστούν με τα στελέχη της και να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις.

 Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαραθώνος και Ροδοδάφνης 61, Άνοιξη (Εμπορικό Κέντρο Άνοιξης)

Τηλ.: 210 6215670

e-mail:info@enotikiprotovoulia.gr

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο, 10.00-22.00

Παράλληλα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (www.enotikiprotovoulia.gr), άρχισε η δημοσιοποίηση των ονομάτων αυτών που θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Και μια σημείωση της Οδού Διονύσου: Αξίζει να σημειωθεί εντούτοις πως από την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας- όταν και ξεκίνησε η ροή ειδήσεων- δεν έχει εμφανισθεί το παραμικρό σχετικά με επαναβεβαίωση καταστατικών αρχών και αξιών τής εν λόγω παράταξης. Βέβαια καταστατικό και αρχές είχαν δημοσιοποιηθεί πριν από 3,5 χρόνια, όταν ιδρύθηκε η Ε.Π.- αλλά με άλλη σύνθεση και σε διαφορετικό πλαίσιο. Ισχύουν τα ίδια ή διαφοροποιήθηκαν μια που στις τάξεις της παράταξης μπήκαν νέα και καινούργια μέλη, που μπόλιασαν τις αρχικές διακηρύξεις; Ή τίποτα από τα παραπάνω, μια που ο στόχος και μόνο παραμένει ο ίδιος- επανάληψη της νίκης του 2010- και καθιστά καταστατικά και διακηρύξεις περιττές πολυτέλειες;