logo


Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες απευθύνει σήμερα η δημοτική παράταξη Νέα Πνοή για το Διόνυσο και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Π. Μπιτάκος.

Αγαπητέ συνδημότη,

*Εάν είσαι ο δημότης που δεν απαξιώνει τα «κοινά»…                                                                                                        *Που πιστεύει ότι υπάρχει σωτηρία και θέλει  να ασχοληθεί…               *Που δεν προσβλέπει σε προσωπικό όφελος με την ψήφο του…                                                                                                         *Που με άποψη και λόγο, δεν ακολουθεί τη γραμμή που χάραξε το εκάστοτε κόμμα, ψηφίζοντας με εντολές άνωθεν…                                                                                                                                            *Που δεν ψάχνει να βρει τη συνωμοσία πίσω από καθετί…

                      Τότε να διαβάσεις παρακάτω γιατί σε αφορά

Γιατί πρόκειται για σένα. Για εμάς. Τους  ανθρώπους που κουράστηκαν να βλέπουν την πόλη τους να υποβαθμίζεται σε όλους τους τομείς, να μην υπάρχει σχεδιασμός για ουσιαστική ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Ποιοι είμαστε;                                                                                                                                                               Μια ομάδα νέων ανθρώπων (ανεξαρτήτως ηλικίας), που αποφάσισε να ξεβολευτεί. Γιατί θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο Διονύσου. Γιατί ξέρουμε τα προβλήματα. Ξέρουμε να δουλεύουμε. Έχουμε ήθος και εντιμότητα. Έχουμε εμπειρία, γνώσεις και όραμα.

Σε θέλουμε μαζί μας γιατί και εσύ είσαι ένας από εμάς.                     Προσβλέπουμε στο ίδιο όφελος.

                                 ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Πρότασή μας: Ο πολίτης συμμετέχει ενεργά στην αυτοδιοίκηση, έχει ρόλο, δεν είναι θεατής, διαμορφώνει, προτείνει, ελέγχει.

                               ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

                                   Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;

                                         Μάθε για εμάς!

 Παναγιώτης Β. Μπιτάκος                                                                                                                                                                    Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου

Σωκράτους 2- Αγ. Στέφανος Τηλ.: 210 6215870

email: neapnoigiatondioniso@gmail.com, WebSite: www.neapnoidionisos.gr, Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com, Faceboοk: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Εντωμεταξύ και σε συνέχεια των προγραμματισμένων επαφών της Νέας Πνοής με φορείς και ομάδες συμπολιτών μας, ο κ. Μπιτάκος και οι συνεργάτες του, πραγματοποίησαν συνάντηση με ομάδα πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας του Κρυονερίου στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης  στον Άγιο Στέφανο. Στη διάρκεια της συνάντησης και μέσα από μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση, διατυπώθηκαν με σαφήνεια οι θέσεις και οι προτάσεις της ομάδας των κατοίκων του Κρυονερίου για τα θέματα της πόλης τους.