logo


Με πολύ κόσμο και ενδιαφέρουσες παρουσίες, που δίνουν και ανάλογα μηνύματα, πραγματοποιήθηκαν χτες βράδυ στην Άνοιξη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου. Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Ζυγούνας εξαπέλυσε πυρά κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής, που -όπως είπε- υπηρετεί τον «Δήμο των κολλητών»:
«Εμείς όμως, η Δημοκρατική Ανατροπή, πιστεύουμε  στο Δήμο των πολιτών. Και μ’ αυτούς, με σας, μιλάμε, με τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης, για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προανήγγειλε μάλιστα την παρουσίαση του προγράμματος της Δημοκρατικής Ανατροπής την ερχόμενη Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 7 το βράδυ, στο εκλογικό κέντρο, στον τομέα που αφορά στην κοινωνική πολιτική και τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Στα εγκαίνια παρευρέθη και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζας που μετέφερε και τον αγωνιστικό χαιρετισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, ενώ ενθουσίασε το πλήθος των παρευρισκομένων όταν ανακοίνωσε πως τα αποτελέσματα των πανελλαδικών δημοσκοπήσεων δίνουν ένα προβάδισμα της τάξης του 6% στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανάμεσα στο κοινό διακρίναμε τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Σπ. Σπηλιώτη, Λ. Φέρμελη, Β. Κοροβέση, Γ. Νικητόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Αγ. Στεφάνου Στ. Κοροβέση, τοπικούς συμβούλους και πολλούς δημότες. Έκπληξη τέλος αποτέλεσε η παρουσία του Ηλ. Παπαχαρτοφύλη, δημοτικού συμβούλου της Διοίκησης, που δήλωσε στην Οδό Διονύσου: «Είμαι εδώ, όχι ως υποψήφιος αλλά γιατί στηρίζω την Ανατροπή, και θα δουλέψω για την παράταξη, αλλά από τη δεύτερη γραμμή. Μετά από 30 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, ο δικός μου κύκλος έκλεισε. Καιρός να ανοίξει για άλλους».

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες της Οδού Διονύσου,  μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν να δοθούν στη δημοσιότητα οι πρώτες υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια της Ανατροπής- για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια.