logo


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) του Γενικού Λυκείου Διονύσου, στους αγώνες του Μαθητικού Πρωταθλήματος 2013-2014, που διοργανώθηκαν στις αρχές Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την ομάδα πινγκ πονγκ του Λυκείου, που πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, συνεχάρησαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης:

 «Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε τις σπουδαίες επιτυχίες σας. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Είμαστε όλοι περήφανοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Σχολικό Πρωτάθλημα, η οποία προήλθε μέσα από επίπονη και συστηματική προσπάθεια.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, τους προπονητές αλλά και στους γονείς των μαθητών –πρωταθλητών».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του ΓΕΛ Διονύσου αγωνίστηκε μαζί με άλλες 32 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Μαζί με την κατάκτηση του χρυσού και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα, οι αθλητές της κερδίζουν τα μόρια της αθλητικής διάκρισης με επιδότηση της βαθμολογίας τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις κατά 10%.

Στη φωτογραφία τα «χρυσά» παιδιά Απόστολος Δούκερης, Γιώργος Καλογερόπουλος, Τάσος Ασημακόπουλος, Νίκος Ασημακόπουλος και Σπύρος Πάντζιος, με τον προπονητή τους Αλέξανδρο Μπακόλα.