logo


Με καθυστέρηση αρκετών ημερών η δημοτική παράταξη Συμμαχία για τον Πολίτη δημοσιοποίησε πολιτική της απόφαση με την οποία ανακοινώνει ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα- που η ίδια η Συμμαχία, όπως τονίζεται, ενθάρρυνε να δημιουργηθεί- Νέα Πνοή για το Διόνυσο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον πρώην δημοτικό της σύμβουλο  Π. Μπιτάκο.

Στην πολιτική της απόφαση επιπλέον η Συμμαχία υπενθυμίζει τις επαφές της με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις στην κατεύθυνση συνεργασίας, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν. Υπεραμύνεται του ρόλου της και της πολιτικής της στο δημοτικό σκηνικό μέχρι σήμερα, που δεν υπαγορεύτηκε από στείρα αντιπολίτευση αλλά από προτάσεις για λύση στα προβλήματα της πόλης. Και τέλος δηλώνει πως θα διαθέσει όλο το σημαντικό στελεχιακό της δυναμικό, ώστε η προσπάθεια της νέα δημοτικής παράταξης να αποβεί νικηφόρα.

Από την πλευρά της η Νέα Πνοή ευχαριστεί τη Συμμαχία για τη στήριξή της, υπογραμμίζοντας το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα και της Συμμαχίας και του Προέδρου της Π. Βορριά, ενώ βολές εκτοξεύονται «προς όσους σκόπιμα παραπληροφορούν και αλλοιώνουν την αλήθεια γύρω από τη Νέα Πνοή, θορυβημένοι από την είσοδο της Νέας Πνοής στην πολιτική σκηνή του τόπου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπόσχεται τέλος η Νέα Πνοή πως «δεν θα χάσουμε ούτε ίχνος της πολύτιμης ενέργειάς μας σε μάχες εντυπωσιασμού και σε παρασκηνιακές τακτικές. Θα την διαφυλάξουμε για να την παρέχουμε στο δύσκολο έργο που θα μας περιμένει την επομένη των εκλογών…».