logo


Με θεατρική παράσταση και έκθεση φωτογραφίας, όπου προσκαλεσμένες είναι οι «φίλες συνδημότισσες» (;;;), θα τιμήσει φέτος ο Δήμος Διονύσου την Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου. Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Με την παρουσίαση του θεατρικού έργου της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Βρες τον» ο Δήμος Διονύσου μέσω του ΟΝΑΠ «Ο ΘΕΣΠΙΣ», γιορτάζει και τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η θεατρική παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 8.30 μ. μ. (ανήμερα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας) στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο «ΘΕΣΠΙΣ» αναφέρονται τα εξής: «Ο Ο.Ν.Α.Π. ΘΕΣΠΙΣ, έχει τη χαρά και την τιμή, να προσκαλέσει όλες τις φίλες συνδημότισσες, στην εκδήλωση που διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Βρες τον» σε σκηνοθεσία Κώστα Αριστόπουλου. Ένα έργο για την τρυφερότητα και τον μοναδικό τρόπο που αγαπούν οι γυναίκες με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κουμπάνη.

Παράλληλα στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας, με γυναικεία πορτραίτα του Βασίλη Οικονόμου.

Και μια ερώτηση της Οδού Διονύσου: Γιατί μόνο εμείς οι γυναίκες είμαστε καλεσμένες στην παραπάνω εκδήλωση; Εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι «την τρυφερότητα και το μοναδικό τρόπο με τον οποίο αγαπάμε»- καιρός να τον γνωρίσουν και οι άντρες συνδημότες.