logo


Ανταποκρινόμενη σε μια ιδέα των Ναυτοπροσκόπων Διονύσου, η Δημοτική Κοινότητα διοργανώνει με το 1ο Σύστημα δράση εθελοντικού καθαρισμού στο αιωνόβιο Δάσος, στην καρδιά της πόλης μας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί- καιρού επιτρέποντος- την ερχόμενη Κυριακή 9 Μαρτίου, με σημείο συνάντησης το Δημοτικό Κατάστημα Διονύσου, Ν. Πλαστήρα 50, θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και για τους μικρούς Ναυτοπρόσκοπους θα συνοδευτεί και από παιχνίδι..

Ο χώρος που θα καθαριστεί είναι γύρω και κάτω από το Δημοτικό Κατάστημα και θα συμμετάσχουν και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής Κοινότητας, ενώ τον εξοπλισμό προσφέρει η εταιρία «Σαράντης Α.Ε.», ως επιβράβευση του Δήμου μας, για την πετυχημένη συμμετοχή του στον διαγωνισμό: «Sanitas Προστατευόμενο Δάσος».

Τη διοργάνωση της δράσης έχουν αναλάβει: το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Διονύσου, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και οι Ομάδες Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Διονύσου,  η Δημοτική Κοινότητα Διονύσου και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Διονύσου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού στο τηλ.  210 8004830-115 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο diavoulefsiethelodismos@dionysos.gr.