logo


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Και ο Δήμος Διονύσου φέτος συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη διεθνούς κλίμακας Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού «Letsdoit!», που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.

Το «Letsdoit!», ως κίνημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία, λαμβάνοντας άμεσα διεθνείς διαστάσεις. Στόχος του, η παγκόσμια ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του Εθελοντισμού. Πολίτες, φορείς και τοπικές αρχές, συμμετέχουν σε δράσεις καθαρισμού πόλεων, γειτονιών, πάρκων, δασών και παραλιών, κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας σε όλο τον πλανήτη. Υπεύθυνοι φορείς για την ελληνική διοργάνωση, είναι η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δήμου Διονύσου στο πλαίσιο της καμπάνιας, καθώς και για αιτήσεις συμμετοχής και προτάσεις συνεργασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού στα τηλέφωνα: 2108004830-115/-122 και 2106218051 ή μέσω
email: diavoulefsiethelodismos@dionysos.gr