logo


Με μεγάλη συμμετοχή φίλων της «Πρωτοβουλίας των 58» πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, η ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση που οργάνωσε η προσωρινή Γραμματεία Διονύσου με προσκεκλημένους τους Γ. Βερνίκο και Γ. Αντωνίου, ιδρυτικά μέλη της «Πρωτοβουλίας των 58».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, οι κύριοι Βερνίκος και Αντωνίου, είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τις θέσεις της «Πρωτοβουλίας των 58» και να ενημερώσουν για τις εξελίξεις. Το πιο θετικό όμως είναι ότι στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλους τους συμμετέχοντες, που είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους αλλά και να ρωτήσουν.

Αυτή ήταν η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση που οργάνωσε η Γραμματεία Διονύσου, η οποία δεσμεύθηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα επακολουθήσει και άλλη ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στο Δήμο Διονύσου.

Η ομάδα του Διονύσου με την προσωρινή Γραμματεία που συνέστησε, κατάφερε μέσα σε περίπου έναν μήνα από την ενεργοποίησή της, να οργανώσει μία πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση-συζήτηση και να εγγράψει στους φίλους της «Πρωτοβουλίας των 58» περισσότερα από 100 άτομα, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει μία συγκέντρωση για τους «φίλους», προκειμένου να εκλεγεί τακτική Γραμματεία.

Τα μέλη της προσωρινής Γραμματείας Διονύσου

Βελιτζέλος Παύλος

Γάκης Γιώργος

Γιαννόπουλος Κώστας

Καραογλάνης Λουκάς