logo


Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει ότι άρχισε η υποβολή αιτήσεων για το επιμορφωτικό – συμβουλευτικό πρόγραμμα «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΗΦΙΣΟΣ», που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» (ΤΟΠ.Σ.Α) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται να ενισχύσει 78 ωφελούμενους των Δήμων Διονύσου – Αχαρνών – Κηφισιάς – Μεταμόρφωσης, οι οποίοι επιθυμούν να καταρτιστούν στα εξής αντικείμενα:
*Υπηρεσίες φροντίδας ευπαθών ομάδων                                                                                     • *Επεξεργασία υπολειμμάτων φυτικής προέλευσης
* Πρωτοβουλία και Επιχειρηματικότητα
*Διοικητικά στελέχη βιομηχανικών επιχειρήσεων

Μετά την κατάρτιση θα ακολουθήσει συμβουλευτική και δικτύωση με σκοπό οι ωφελούμενοι είτε να απασχοληθούν σε υφιστάμενες επιχειρήσεις, είτε να ιδρύσουν νέα ατομική ή κοινωνική συνεταιριστική.

Για την επίτευξη των παραπάνω στην γεωγραφική περιοχή των Δήμων Διονύσου – Αχαρνών – Κηφισιάς – Μεταμόρφωσης, συνεργάστηκαν 14 φορείς και δημιούργησαν την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΗΦΙΣΟΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ» με Συντονιστή Εταίρο τη ΝΕΣΤΩΡ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει και σε άλλα χρηματοδοτούμενα Τοπικά Σχέδια Απασχόλησης με τις Αναπτυξιακές Συμπράξεις «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» & « ΖΕΑ», των οποίων το εκπαιδευτικό αντικείμενο και σχέδιο δράσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση (Μ. Μαγγίνα & Κ. Μπλέτσα 213 2030 600/670).

Οι αιτήσεις καθώς και η αναλυτική πρόσκληση του προγράμματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου dimosdionysou.gr