logo


Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες ότι ο Δήμος Διονύσου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Διονύσου. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

                                                                                                    

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά τους επόμενους μήνες, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Διονύσου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν στις εξής θεματικές ενότητες:

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙAEΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Τα τμήματα συγκροτούνται ανάλογα με τον αριθμό των αιτούντων (αν αίτηση για κάποιο τμήμα κάνουν λιγότεροι από 8 ενδιαφερόμενοι, το τμήμα δεν μπορεί να ξεκινήσει) ενώ διάρκεια έχουν 1 Εκπαιδευτικό έτος. Για τον επόμενο χρόνο απαιτείται εκ νέου αίτηση.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στη γραμματεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Διονύσου καθημερινά 09:00-13:00 στη διεύθυνση Πλατεία Μικράς Ασίας 49, Κρυονέρι.

Τηλ. 210 8161683

email: kdvmdionysos@yahoo.gr

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 14-03-2014 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας