logo


Το ψιλόβροχο δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την εθελοντική  δενδροφύτευση στον Προφήτη Ηλία στη Σταμάτα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Αντίθετα θεωρήθηκε ευεργετικό για το πότισμα των 400 νεαρών δενδρυλλίων, που εθελοντές και υπάλληλοι του Δήμου Διονύσου φύτεψαν σε τρία σημεία της περιοχής.

Στη δράση, που οργανώθηκε από το Γραφείο Δημάρχου και το γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, συμμετείχαν τα κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης, τοπικοί Σύλλογοι από Κρυονέρι και Σταμάτα και πολλοί υπάλληλοι του Δήμου.

Αποτέλεσμα της δράσης ήταν να αλλάξει ριζικά όψη η περιοχή και η χωματερή να μετατραπεί σε ένα υπέροχο τοπίο το οποίο, το καλοκαίρι θα μας ανταμείψει μιας και θα μας δεχθεί ως περιπατητές, ως ποδηλάτες, ή με όποιο όχημα διαθέτουμε, για μια απογευματινή δροσερή βόλτα αγναντεύοντας από ψηλά την Θάλασσα του Μαραθώνα, όπως τονίζει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γ. Κόκκαλης.
Οι δράσεις για την ανάδειξη και την αναβάθμιση της περιοχής θα συνεχιστούν με συνεχή ενημέρωση από πλευράς Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας.