logo


Ημερίδα με θέμα «Τοπική Διακυβέρνηση και Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες προς τον Δημότη» διοργανώνει η «Πρωτοβουλία των πέντε Δημάρχων». Η ημερίδα πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ. μ. στην «Αγορά Αργύρη», στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η στρατηγική κατεύθυνση της «Κίνησης των πέντε» σε θέματα που αφορούν: στην οργάνωση των δήμων, στη μείωση της γραφειοκρατίας, στην παρακολούθηση των διαδικασιών και στον αποτελεσματικό προγραμματισμό της υλοποίησης των αποφάσεων.

Στην ημερίδα θα παραστούν και θα μιλήσουν οι δήμαρχοι Αθηναίων, Γ. Καμίνης, Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, Πατρέων, Γ. Δημαράς, Βόλου, Π. Σκοτινιώτης,  Ιωαννιτών, Φ. Φίλιος και ο τ. υφυπουργός και δήμαρχος Καλαμάτας Στ. Μπένος.

Επιπλέον, αύριο το πρωί οι πέντε δήμαρχοι θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου της Πάτρας.

Μετά την Πάτρα οι 5 Δήμαρχοι θα μεταβούν στα Γιάννενα για την 4η Ημερίδα τους με θέμα«Συμμετοχή του πολίτη/κοινωνία πολιτών» και εν συνεχεία στην Αθήνα για την Ημερίδα που αφορά στη «Μεταρρύθμιση στην Τ.Α.: Οικονομική/διοικητική αυτοτέλεια».