logo


Παραιτήθηκε από Γραμματέας  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ηθικούς προσωπικούς λόγους, όπως τονίζει  στη σχετική επιστολή της, η Αν. Κώνστα.

Στην ίδια επιστολή αναφέρει η κ. Κώνστα πως από την αρχή της σύστασης του οργάνου λειτούργησε και ως τακτικό και ως αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής, και πάντα στη βάση της εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς  στο χώρο της εκπαίδευσης, προσπαθώντας να καλύψει το κενό που υπάρχει λόγω έλλειψης γραμματειακής υποστήριξης.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες, η παραίτηση της κ. Κώνστα είναι άμεση απόρροια της πρακτικής που ακολούθησε η Σχολική Επιτροπή στην υπόθεση του Τμήματος πινγκ πονγκ του Αθλητικού Ομίλου Διονύσου το τελευταίο διάστημα: Όπως ανέδειξε κατ’ αποκλειστικότητα η Οδός Διονύσου, η Σχολική Επιτροπή Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης στις 20 Δεκεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα να μην παραχωρήσει την αίθουσα στο Γυμνάσιο Διονύσου για τις προπονήσεις των αθλητών του πινγκ πονγκ. Ένα και πλέον μήνα αργότερα, τα μέλη της Επιτροπής μάθαιναν πως η απόφαση που είχαν πάρει στις 20/12 δεν ήταν να μην παραχωρήσουν την αίθουσα, αλλά… να μη συζητηθεί το θέμα- και πάλι ομόφωνα!!!