logo


Με ανακοίνωση- κάλεσμα που υπογράφεται από τον επικεφαλής της και Δήμαρχο Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, η Ενωτική Πρωτοβουλία, που στηρίζει τη σημερινή Δημοτική Αρχή της πόλης, καλεί τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη τής παράταξης, στο Πολιτιστικό του Αγ. Στεφάνου τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το βράδυ, για να τους ανακοινωθεί η κάθοδος και πάλι της Ε.Π. στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα υπάρξουν συνοπτικές αναφορές στο έργο που παρήχθη από τη Διοίκηση του Δήμου τα τρία προηγούμενα χρόνια, αλλά και οι στόχοι και τα οράματα για την επόμενη πενταετία- τόσο θα διαρκέσει, υπενθυμίζουμε η επόμενη δημοτική θητεία σύμφωνα με τις αλλαγές του Καλλικρατικού νόμου για την Αυτοδιοίκηση.

Επιπλέον εκτός από τα παραπάνω, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση σχετικά με την προετοιμασία της παράταξης για την επιτυχή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα.

*Και κάποιες επισημάνσεις της Οδού Διονύσου: Ποιος και πώς αποφάσισε την εκ νέου συμμετοχή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στις εκλογές; Και ποιος καθόρισε τους στόχους και τα οράματα που θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης; Ήταν τα παραπάνω προϊόν συλλογικής διαδικασίας ή όχι- και γιατί; Και προς τι η ευρεία συζήτηση για τη στρατηγική του προεκλογικού αγώνα, όταν σε όλους είναι γνωστές οι «συνταγές», που συνήθως ακολουθούνται και που στη συντριπτική τους πλειονότητα αποφασίζονται από επικοινωνιολόγους; Ή στη συζήτηση αυτή εξαντλείται η πρόθεση δημοκρατικότητας, διαφάνειας και συλλογικότητας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας;