logo


Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας, προτίθεται να διοργανώσει «Εβδομάδα Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας», πιθανόν αμέσως μετά το Πάσχα..
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, η κατάθεση προτάσεων και η βελτίωση της ικανότητας προσαρμογής των φορέων της τοπικής οικονομίας στις αντίξοες σημερινές συνθήκες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει

– ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους σύγχρονους τρόπους χρηματοδότησης και τις ευκαιρίες που αναδύονται από την ολοκλήρωση της οικονομικής δραστηριότητας με κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς,

– δράσεις ευαισθητοποίησης και δικτύωσης, καθώς και

– βιωματικά εργαστήρια που χτίζουν τις απαραίτητες ικανότητες ηγεσίας, σχεδιασμού και καινοτόμου προσαρμογής στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς.

Για την καλύτερη διερεύνηση των Αναγκών Επιχειρηματικής Κοινότητας Δήμου Διονύσου, έχει εκπονηθεί σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο απευθύνεται στις επιχειρήσεις της πόλης και ανευρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosdionysou.gr.