logo


Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει ότι επρόκειτο να διαθέσει και φέτος το προβλεπόμενο από το Νόμο ποσό, για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου.
Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων καλούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2014.

Πιο συγκεκριμένα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, και που πρέπει να κατατεθούν στο Δήμο μέχρι την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου με τη σειρά που αναγράφονται, είναι τα εξής:

–>Επικυρωμένο καταστατικό του Συλλόγου, από το οποίο να προκύπτει ο αθλητικός ή πολιτιστικός σκοπός της ίδρυσής του

–>Πρόσφατο Πιστοποιητικό του Γραμματέα του Πρωτοδικείου ότι ο εν λόγω Σύλλογος έχει εγγραφεί (καταχωρηθεί) στο βιβλίο Σωματείων

–>Απόσπασμα πρακτικού συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου

–>Απολογισμός δράσης του Συλλόγου κατά το έτος 2013, στον οποίο να περιλαμβάνονται αποδεικτικά στοιχεία για την πραγματική του δράση

–>Πρόγραμμα δράσης- εκδηλώσεων για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους (δηλαδή Φεβρουάριο μέχρι και Δεκέμβριο 2014), στο οποίο να προσδιορίζονται αναλυτικά (με ημερομηνία) οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις, για την πραγματοποίηση των οποίων θα διατεθεί το ποσόν της επιχορήγησης με τον αντίστοιχο προϋπολογισμό δαπάνης. Επισημαίνεται ότι η συνεργασία με το Δήμο ή με άλλους φορείς θα προσμετρηθεί θετικά κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων

Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται εκ του νόμου η χρηματοδότηση των Συλλόγων για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών. Η επιχορήγηση των Συλλόγων γίνεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού εξεταστούν τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα 213 2030614 και 213 2030620.