logo


Για την υλοποίηση της πράξης «Τοπικές Δράσεις Απασχόλησης Πεντελικού» ατο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες τον Τοπικών Αγορών Εργασίας», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 08: « Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής:

Α) Άνεργοι/ες, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ
Β) Νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών).
Γ) Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000,00€ για το οικονομικό έτος 2013, το δε ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημα τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000,00 €.
Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια εισοδήματος.

Φορέας υλοποίησης της Πράξης «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ» είναι η Α.Σ. «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ» με συμπράττοντες φορείς τον Δήμο Διονύσου, την δημοτική εταιρία «ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.», το Δήμο Πεντέλης κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κεντρικό Δημαρχείο Δήμου Διονύσου Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου, Άγιος Στέφανος, 14565.
Τηλ. Επικοινωνίας 213 2030600 & 213 2030614 (Δ. Γιδαράκου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω πράξη είναι μία από τις τέσσερις στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος μας, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα ακολουθήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.