logo


Αγωνιστική, αλλά κυρίως κοινωνική, επιτυχία σημείωσαν οι δύο, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αναμετρήσεις   Α.Σ Ροδόπολης –ΑΕΚ (βόλεϊ) και Α.Σ Ροδόπολης –Κλιμάκιο ΕΣΚΑ (μπάσκετ) που διοργάνωσε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου ο πάντα ευαισθητοποιημένος κοινωνικά και δραστήριος σύλλογος της Ροδόπολης.

Όπως έγινε γνωστό, συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος τροφίμων τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου καθώς και χρήματα που θα δοθούν σε μορφή τροφίμων μέσω της εκκλησίας σε άπορες οικογένειες.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Κανατσούλης, Ν. Παππάς και Ν. Πέππας, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λ. Μήλα και Αγγ. Κατσιακίδης αντιστοίχως, εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Ροδόπολης και αρκετός κόσμος. Ο κ. Καλαφατέλης, εξήρε την πρωτοβουλία του Α.Σ. Ροδόπολης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κάθε ένα αθλητή και αθλήτρια που πήραν μέρος στους αγώνες, τους προπονητές Γ. Ξάνθο και Π. Μπακοδήμο, αλλά και όλους όσοι στήριξαν τον κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης.

Ο Α.Σ. Ροδόπολης ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στους αγώνες, τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς που στήριξαν με τις προσφορές τους την κοινωνική δράση.