logo


Γεμίζουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Από τη μια πλευρά οι παραγωγοί, που δεσμεύτηκαν πως σήμερα θα προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προϊόντα που αντιστοιχούν στο 2% των ποσοτήτων που θα διατεθούν στη δράση Χωρίς Μεσάζοντες. Και από την άλλη πλευρά η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου για τη συλλογή ειδών διατροφής με τον ίδιο σκοπό, τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου, τοποθέτησαν καλάθια στους χώρους του Συλλόγου και στα Σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας και η ανταπόκριση των μαθητών αλλά και των κατοίκων ήταν συγκινητική.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της δράσης καθώς επίσης τους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους κατοίκους για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, μεταφέρθηκαν με πρωτοβουλία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Ηρ. Χιώτη, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, απ’ όπου γίνεται η διάθεση στους ωφελούμενους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.