logo


Έτοιμος και σε εγρήγορση είναι ο Δήμος Διονύσου για την αντιμετώπιση των κακών καιρικών συνθηκών. Αυτό διαπιστώθηκε στη  συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στην Άνοιξη, με προεδρεύοντα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κ. Κοντάκη.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν η καλύτερη δυνατή ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου, οι αποχιονιστικές δυνατότητες και η  κατάσταση των εκχιονιστικών οχημάτων του Δήμου, η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι καλή, έγινε αναφορά στην πρόοδο καθαρισμού των ρεμάτων, στις ποσότητες του αλατιού το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου και τωνΔημοτικών Κοινοτήτων, στην άψογη συνεργασία που υπάρχει με την Πυροσβεστική, την Τροχαία, την Περιφέρεια Αττικής αλλά και όλους τους συναρμόδιους φορείς και διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών φαινομένων.

Εκτός κ. Κοντάκη, στη σύσκεψη παραβρέθηκαν: Εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας Κηφισιάς, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων του Δήμου, εργαζόμενοι κ.ά. Εντωμεταξύ, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ενόψει της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού οι αίθουσες των Πολιτιστικών Κέντρων του Δήμου θα είναι ανοιχτές για τη φιλοξενία συμπολιτών που τυχόν έχουν έκτακτη ανάγκη προστασίας από την κακοκαιρία.

Επίσης καλούνται όσοι συμπολίτες αντιληφθούν πολίτες που χρήζουν ανάγκης να τους ενημερώσουν σχετικά και να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στο τηλ. 213 2030600.