logo


Το Σωματείο μικτής χορωδίας Διονύσου «ΣΕΜΕΛΗ» ανακοινώνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2013 – Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2014. Συγκεκριμένα θα διοργανωθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Κυριακή 8/12: Πολιτιστική εκδρομή στο Λαύριο, επίσκεψη στο Τεχνολογικό, Πολιτιστικό πάρκο Λαυρίου και στο Ορυκτολογικό Μουσείο.
Δευτέρα 16/12: Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ανοικτή στους Δημότες στο πολιτιστικό κέντρο της κοινότητας Διονύσου (9.30 μ. μ.)
Τετάρτη 18/12: Συμμετοχή στη συνάντηση χορωδιών του Πολιτιστικού Κέντρου «ΦΙΛΥΡΑ».

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Τετάρτη 1/1: Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Χορωδίας του Δήμου και της μικτής χορωδίας Διονύσου «ΣΕΜΕΛΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.
Παρασκευή 17/1: Επίσκεψη στο Ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος» στην Δημοτική Κοινότητα Διονύσου για να δώσουμε δώρα και να δημιουργήσουμε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τα τραγούδια.
Δευτέρα 20/1: Πρωτοχρονιάτικη γιορτή –κοπή πίτας της χορωδίας για τον Δημότη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Κυριακή 2/2: Παρουσίαση της χορωδίας στην κοπή πίτας του Ροταριανού Συλλόγου «Άνοιξη – Σεμέλη» στο εντευκτήριο της Εκάλης.