logo


Σήμερα το βράδυ στις 8 συγκαλείται εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, για να συζητήσει το θέμα της τοποθέτησης νέων διοδίων σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, καθώς και της αύξησης στην τιμή τους. Όπως δημοσιεύθηκε χτες και στην Οδό Διονύσου, ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, με τους συναδέλφους του από την Κηφισιά Ν. Χιωτάκη και τον Ωρωπό Γ. Οικονομάκο, θα παρευρεθούν σήμερα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εμπορίου και Ανάπτυξης στη Βουλή, ώστε να πραγματοποιήσουν παρέμβαση για τα διόδια.

Επιπλέον, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Διονύσου θα συζητηθεί και το θέμα της απομάκρυνσης του ΙΚΑ από την πόλη μας, μετά και την πίεση των πολιτών που παρευρέθησαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

«Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της σοβαρότητας των ανωτέρω θεμάτων και των επιπτώσεων που αυτά έχουν στην καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου», αναφέρει η σχετική πρόσκληση της συνεδρίασης.

Ας υπενθυμίσουμε εντούτοις εδώ, πως με το θέμα της απομάκρυνσης του ΙΚΑ από το Δήμο Διονύσου έχουν παλαιότερα ασχοληθεί με ερωτήσεις προς τη Δημοτική Αρχή και τοποθετήσεις τους, σύμβουλοι τόσο από τη Συμμαχία για τον Πολίτη όσο και από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Απάντηση δεν είχαν μέχρι σήμερα λάβει καμία. Χρειάστηκε η παρουσία δεκάδων αγανακτισμένων πολιτών στη συνεδρίαση του Προϋπολογισμού, που διαμαρτύρονταν και για τα διόδια και για το ΙΚΑ, ώστε να αναγκαστεί η Διοίκηση του Δήμου να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα.