logo


Συνεχίζεται η συμμετοχή του Δήμου Διονύσου στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» με τη διοργάνωση της 4ης κατά σειρά δράσης, η ημερομηνία της οποίας, θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στα αξιοσημείωτα της νέας δράσης είναι το ότι οι παραγωγοί που θα διαθέσουν τα προϊόντα είναι τοπικοί και προέρχονται από όμορες περιοχές.

Ανάμεσα στα προϊόντα που διατίθενται, θα βρείτε αλεύρια, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, ζυμαρικά χειροποίητα, ξηρούς καρπούς, καφέ, κρασί, λάδι, ξίδι, πατάτες και κρεμμύδια, τυροκομικά, πίτες χειροποίητες και χυμό ντομάτας.

Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, μέχρι την Δευτέρα 9  Δεκεμβρίου, ως εξής:

 

  • Ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσουwww.dionysos.gr (Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου).
  • Μέσω e-mail: gidarakou@dionysos.gr,
  • Mε αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στο φαξ: 213 2030630
  • Ή στη γραμματεία του Κεντρικού Δημαρχείου του Δήμου Διονύσου (Λ. Μαραθώνος 29- Άγ. Στέφανος).

Για περισσότερες πληροφορίες:  2132030614 (Δ. Γιδαράκου), 2132030658

Να σημειωθεί ότι:

Ø  Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.

Ø  Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους, τα πιστοποιητικά, το ειδικό φορολογικό καθεστώς (όπου απαιτείται) και βέβαια να δίνουν αποδείξεις.

Ένας επιπρόσθετος λόγος για δήλωση συμμετοχής στη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» είναι το ότι, έπειτα από ειδική συμφωνία, προϊόντα που αντιστοιχούν στο 2% των παραγγελιών, θα προσφερθούν από τους παραγωγούς, δωρεάν, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.