logo


Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και από τις 5.00μ.μ. μέχρι τις 7μ.μ.  στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3), θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου και τη συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας The Rebounders, δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Προσωπική και επαγγελματική ανάκαμψη»

Στόχος του σεμιναρίου που έχει τίτλο «Ανασυνταχτείτε», είναι η βοήθεια των συμπολιτών να αντιμετωπίσουν με καινοτόμες μεθόδους και θετικότητα τις προκλήσεις τού σήμερα και να διατηρήσουν ή να ανακτήσουν τον έλεγχο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το σεμινάριο θα γίνει με τη Σύμβουλο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Career Coach και συγγραφέα Β. Ασημακοπούλου – Παπαβασιλείου.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 213 2030614 &210 8764831 ή στο e-mail: ba@hre.gr.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφουν στην ιστοσελίδα τους, οι Rebounders, βασισμένοι σε αντίστοιχη ομότιτλη αμερικανική ιδέα, στόχο έχουν τη «δημιουργία δικτύου επαγγελματιών, επιχειρηματιών, στελεχών, προπονητών/εμψυχωτών κ.λπ. οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα και οι οποίοι θα πρέπει να απολαμβάνουν την εθελοντική προσφορά και/ή παροχή βοήθειας και καθοδήγησης σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει επαγγελματικές προκλήσεις».

Να σημειωθεί εδώ, πως από μια γρήγορη πλοήγηση στην ιστοσελίδα των Rebounders, αυτή φαίνεται πως είναι η πρώτη εκδήλωση την οποία πραγματοποιούν από την εποχή που συστάθηκαν ως εθελοντική ομάδα. Στην ιστοσελίδα τους (www.reboundersatworklife.wordpress.com)  καταγράφουν επίσης ευκαιρίες για δουλειά  στο εξωτερικό, ελληνικές επιχειρήσεις που εφαρμόζουν στοιχεία καινοτομίας κ.ά.