logo


Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται η ενοποίηση των λεωφορειακών γραμμών 508 και 509 που εξυπηρετούν τις περιοχές του Αγίου Στεφάνου και Κρυονερίου, σε μία νέα ενιαία διαδρομή Κηφισιά –Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι.
Περισσότερα για την συγκεκριμένη διαδρομή καθώς και για την πορεία που θα ακολουθεί θα βρείτε στην επισυναπτόμενη επιστολή του ΟΑΣΑ.

Η ενιαία διαδρομή, σύμφωνα με τη σχετική επιστολή του ΟΑΣΑ προς το Δήμο Διονύσου, παρουσιάζει το πλεονέκτημα της κανονικής εκτέλεσης των προγραμματισμένων δρομολογίων, με χρονοαποστάσεις που θα τηρούνται και θα είναι σταθερές. Έτσι θα αποφεύγεται αυτό που συμβαίνει σήμερα, να περνούν δηλαδή τα λεωφορεία των γραμμών 508 και 509, σχεδόν ταυτόχρονα πολλές φορές, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται κενά στην εξυπηρέτηση των επιβατών.

Οι διαδρομές που θα ακολουθούνται:

Προς Τέρμα

Από Γρ. Λαμπράκη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ), αριστ. Λ. Κηφισιάς, Λ. Κηφισιάς, Ελ. Βενιζέλου, Λ. Θησέως, Λ. Μαραθώνος, αριστ. και κάθετα στις σιδηροδρομικές γραμμές ΟΣΕ, αριστ. Ηρώων Πολυτεχνείου (Λ. Κων/λεως), δεξιά Κοιμ. Θεοτόκου, δεξιά Τραπεζούντος, αναστροφή στο τέρμα της 508, Τραπεζούντος, δεξιά Κοιμ. Θεοτόκου, αριστ. Χελμού, Δεξιά Λ. Κρυονερίου, πλατεία Κρυονερίου, Κρυονερίου μέχρι τη νέα πλατεία, κυκλικά την πλατεία, αριστ. Λ. Κρυονερίου, δεξιά Δημοκρατίας (ΤΕΡΜΑ)

Προς Αφετηρία

Από Δημοκρατίας αριστ. Σολωμού, δεξιά Λ. Κρυονερίου, πλατεία Κρυονερίου, Λ. Κρυονερίου, αριστ. Χελμού, δεξιά Κοιμ. Θεοτόκου, αριστ. Τραπεζούντος, αναστροφή στο τέρμα της 508, Τραπεζούντος, αριστ. ΚΟΙΜ. Θεοτόκου, αριστ. Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά και κάθετα στις γραμμές του ΟΣΕ, δεξιά Λ. Μαραθώνος, Λ. Θησέως. Ελ. Βενιζέλου, Λ. Κηφισιάς δεξιά Γρ. Λαμπράκη, αριστ. Γρ. Λαμπράκη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ)