logo


Μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία εγκαινιάζεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης από το Δήμο Διονύσου. Με την εγγραφή στην υπηρεσία αυτή, ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο προσωπικό του e-mail ενημερωτικό δελτίο με τα σημαντικότερα νέα του Δήμου Διονύσου: έργα, αποφάσεις Δ.Σ., εκδηλώσεις, δράσεις, απολογισμοί δράσεων κ.λπ.

Η εγγραφή γίνεται στην ειδική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου- www.dimosdionysou.gr- με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ενδιαφερομένου, επιλέγοντας “subscribe” και πατώντας την ένδειξη “save”.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, η χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι δωρεάν και ανώνυμη και δεν περιλαμβάνει κανενός είδους δέσμευση, ενώ οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν κοινοποιούνται στους παραλήπτες ούτε χρησιμοποιούνται για κάποιον άλλο σκοπό, εκτός της αποστολής των ενημερωτικών δελτίων.

Σε περίπτωση που μετά την εγγραφή ο χρήστης  δεν επιθυμεί να λαμβάνει νέες ενημερώσεις μπορείτε να διαγράψει ανά πάσα στιγμή την προσφερόμενη υπηρεσία, επιλέγοντας unsubscribe.