logo


Από τη διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τελικών δικαιούχων του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε άπορους» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Υπενθυμίζουμε ότι η δράση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος διανομής τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, ελαιόλαδο, τυρί) για την ενίσχυση πολιτών και οικογενειών που έχουν ιδιαίτερα χαμηλό ή καθόλου εισόδημα.
«Με την αξιοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος προσπαθούμε να ενισχύσουμε το εισόδημα πολιτών και οικογενειών και να ανακουφίσουμε, όσο το δυνατόν, -σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου μας- τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής, οι διανομές των ειδών διατροφής θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014.
Όσοι έχουν υποβάλει αιτήσεις, μπορούν να ενημερώνονται για το εάν συμπεριλαμβάνονται στους δικαιούχους από τις υπηρεσίες του Δήμου, στα τηλ.: 213 2030600 και 213 2030614 -619.