logo


Μετά τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου και τον μίνι μαραθώνιο της Φειδιππίδιας διαδρομής που στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Προγράμματα για Όλους», σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (ΕΠΟΣΚ) διοργανώνει τον 2ο λαϊκό, ανεξάρτητο Ποδηλατικό Γύρο Δήμου Διονύσου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η πλατεία Σταμάτας.

Οι ηλικιακές κατηγορίες και αποστάσεις, έχουν ως εξής:

*Αγώνας 2000μ Αγοριών & Κοριτσιών Δημοτικού Σχολείου
*Αγώνας 4000μ Αγοριών & Κοριτσιών Γυμνασίων
*Αγώνας 4000μ Ανδρών & Γυναικών (Γενική κατηγορία από 16 ετών).

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία από 9:30π.μ. έως 10:00 π.μ. για τους μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων. Για τον αγώνα των 4.000μ. ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές τηλεφωνικά στο 210-8161683 210-8161354 εσωτ. 2 από 9:00 έως 11:00 ή στο email: thespis@dionysos.gr μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.

Δικαίωμα συμμετοχής

Η συμμετοχή των αθλητών είναι ελεύθερη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι υγιείς, έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Οι μικροί αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν τη φόρμα συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους για να μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα με ευθύνη αυτού. Απαραίτητη προϋπόθεση οι αθλητές να φέρουν κράνος.

Διαδρομές Αγώνα

Αγώνας 2.000μ

Αφετηρία: πλατεία Σταμάτας, εν συνεχεία  οδός Τραπεζούντος και τερματισμός πλατεία Σταμάτας.

Αγώνας 4.000μ

Αφετηρία: πλατεία  Σταμάτας, εν συνεχεία οδός Τραπεζούντος -Αθανασίου Διάκου -Ροδοπόλεως και τερματισμός πλατεία Σταμάτας.

Έπαθλα-παροχές

*Στον πρώτο νικητή και νικήτρια κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο

*Στους τρεις πρώτους και πρώτες κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια

*Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δίπλωμα και μετάλλιο

*Θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.