logo


Διακοπή κυκλοφορίας σε δύο σημεία του οδικού δικτύου της πόλης ανακοινώνει με σχετικά Δελτία Τύπου ο Δήμος Διονύσου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την οδό Μαραθώνος στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Στεφάνου, από τη διασταύρωση του μπαρμπα-Λάμπρου μέχρι το κέντρο του Αγ. Στεφάνου λόγω του έργου της αποχέτευσης, και για την οδό Νιόβης στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης λόγω ανακατασκευής του τοιχίου αντιστήριξης στο γεφύρι.

Αναλυτικότερα:

Για τη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τη Δευτέρα 11/11/2013 και για περίπου 10 ημέρες –καιρού επιτρέποντος- θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μαραθώνος από τη διασταύρωση μπάρμπα Λάμπρου μέχρι την πλατεία Αγ. Στεφάνου όπως είχε γίνει και κατά τη διάρκεια κατασκευής της Αποχέτευσης.
Ζητάμε την κατανόησή σας και την υπομονή σας ιδιαίτερα από τους αγαπητούς επαγγελματίες της περιοχής για την αναστάτωση και την οικονομική επιβάρυνση που θα υποστούν λόγω μείωσης της πελατείας.
Επειδή το έργο είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί, λόγω της στενότητας του δρόμου και της διέλευσης πολλών δικτύων, είναι απαραίτητη η κατ’ ελάχιστο διακοπή του δεκαημέρου .
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο ανάδοχος του έργου, θα φροντίσουν το έργο να γίνει άρτιο και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
Η οδοσήμανση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11/11/2013.

Για την οδό Νιόβης, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής του τοιχίου
αντιστήριξης του γεφυριού της οδού Νιόβης της Δ.Κ. Άνοιξης, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Νιόβης, μεταξύ των οδών Αγίου Μάρκου και Ηφαίστου για το χρονικό διάστημα από 11/11/2013 έως 11/12/2013.
Για την πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Αγγέλων παρακαλείσθε
να χρησιμοποιήσετε τις οδούς που επικοινωνούν με τον Νάρκισσο της Εκάλης, από όπου είναι πιο ασφαλής η κυκλοφορία.
Οι σύλλογοι παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τους κατοίκους των περιοχών τους.
Η Τεχνική Υπηρεσία μας θα προβεί σε όλες τις ενέργειες ώστε οι εργασίες να
ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.
Ζητάμε την κατανόησή και την υπομονή σας για την αναστάτωση που θα
δημιουργηθεί.
Το έργο είναι αναγκαίο να γίνει για την ασφάλεια των κατοίκων και των
διερχομένων.