logo


Κυριακή 10 Νοεμβρίου  2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  • Προς τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Διονύσου
  • Προς τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του Δήμου Διονύσου

         Θέμα : Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας               Εκπαίδευσης

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με ανακοίνωσή μας, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Γκίνης αποφάσισε την προσωρινή αναστολή  της  Σύμπτυξης  των τμημάτων.

Ο κ. Καπέλας αρνείται την αναστολή των Συμπτύξεων με την δικαιολογία ότι δεν έχει Γραπτή Εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή.

Οι ΕΛΜΕ της Ανατολικής Αττικής μαζί με Ενώσεις Γονέων και Συλλόγους  Γονέων που στα Σχολεία τους εφαρμόζονται οι Συμπτύξεις προχωρούν σε δυναμική κινητοποίηση

Αύριο Δευτέρα 11 Νοέμβρη 2013 σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Γέρακα,  στις 11:30 πμ διεκδικώντας ανάκληση της απόφασης για τη σύμπτυξη των τμημάτων και την άμεση κάλυψη όλων των κενών με διορισμό μονίμων ή αναπληρωτών καθηγητών. 

Αγαπητοί γονείς αυτές οι συμπτύξεις είναι η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλες αν δεν τις σταματήσουμε τώρα. Δεν πρέπει να δεχτούμε την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Διονύσου καλεί τους Συλλόγους Γονέων όπου εφαρμόζονται οι Συμπτύξεις, να παραβρεθούν στην Παράσταση Διαμαρτυρίας

Για το ΔΣ

               Β. Παπαϊωάννου                                       Λ. Αργυροπούλου

                    Πρόεδρος                                                Γραμματέας