logo


Αίτημα για τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα στα σχολεία του Δήμου έχει καταθέσει από τις 10 Οκτωβρίου και προς το Δήμαρχο και προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. η Ένωση Γονέων του Δήμου.

Στο σχετικό έγγραφο η Ένωση ζητεί να ενημερωθεί εγκαίρως για την ημερομηνία σύγκλησης του Δ.Σ., ώστε με τη σειρά της να ενημερώσει και τους Συλλόγους Γονέων.

Ενώ για την πληρέστερη και ακριβέστερη περιγραφή των προβλημάτων ανά σχολική μονάδα η Ένωση έχει δημιουργήσει τρεις ηλεκτρονικούς συνδέσμους, που οι Διευθυντές σε συνεργασία με τα Προεδρεία των οικείων Συλλόγων Γονέων καλούνται να συμπληρώσουν:

α) http://www.enosigoneondionisou.gr/p/loading_8891.html, για τη Β/βάθμια εκπαίδευση,

β) http://www.enosigoneondionisou.gr/p/loading.html, για τα Δημοτικά, και

γ) http://www.enosigoneondionisou.gr/p/loading_17.html, για τα Νηπιαγωγεία.

Υπενθυμίζουμε εδώ πως ανάλογο αίτημα είχε καταθέσει στην τελευταία συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Οκτωβρίου  και η Λαϊκή Συσπείρωση, καταγράφοντας μάλιστα κάποια από τα πιο  σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στα σχολεία της πόλης.

Και καταλήγει η επιστολή:

«Πιστεύουμε ότι η Συνεργασία των Διευθυντών, των Εκπαιδευτικών με τους Συλλόγους Γονέων είναι μονόδρομος στην προώθηση και την λύση των θεμάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Για ένα Σχολείο που θα Μορφώνει Ολόπλευρα 

Δημόσιο και Δωρεάν για όλα τα Παιδιά»