logo


Χτες παραιτήθηκαν 6 μέλη καταγγέλλοντας δυσλειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, σήμερα ήρθε η παραίτηση της Προέδρου, σε μια στιγμή μάλιστα ιδιαιτέρως κρίσιμη για το Σύλλογο Γονέων στη Σταμάτα, μια που επίκειται η ίδρυση ξεχωριστού Συλλόγου Γονέων για το Νηπιαγωγείο. Αναλυτικότερα:

Καταγγέλλοντας ανοίκεια επίθεση εναντίον της- και μάλιστα μπροστά στο γιο της- παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων της Σταμάτας η Αν. Κώνστα. Στην επιστολή παραίτησής της, που είναι ήδη αναρτημένη στο facebook, η κ. Κώνστα καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το ίδιο πρόσωπο (σ.σ. το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης μέλος στο Σύλλογο Γονέων) επιδεικνύει αυτή τη συμπεριφορά στο πρόσωπό της, αναγκάζοντάς την αυτή τη φορά σε παραίτηση αλλά και σε αλλαγή σχολείου για το παιδί της.

Η επιστολή της κ. Κώνστα έχει ως εξής:

15/10/2013
Αγαπητοί γονείς,

Eίμαι στη δυσάρεστη θέση όχι μόνο να παραιτηθώ από πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων του σχολείου μας αλλά και να αναγκαστώ να αλλάξω το παιδί μου σχολείο μετά την χυδαία λεκτική επίθεση που δέχτηκα από πρόσωπο , παρουσίας του παιδιού μου ,καθώς έφευγα από το σχολείο μετά το πέρας της … Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/10/2013.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζα αυτή την κατάσταση από το συγκεκριμένο άτομο.
Είχα γίνει αποδέκτης παρόμοιας συμπεριφοράς του επανειλημμένα.
Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας και την βοήθειά σας για το χρονικό διάστημα που επιτέλεσα τόσο Γραμματέας όσο και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σταμάτας. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα -ελπίζω επάξια- στις προσδοκίες σας προσφέροντας ό, τι καλύτερο μπορούσα αφού με στηρίξατε με την ψήφο σας.

Με εκτίμηση
Κώνστα Αναστασία