logo


Η χρηματική επιχορήγηση του Δήμου προς τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Σύμφωνα με την εισήγηση που υπογράφεται από  το Δήμαρχο Διονύσου, και κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, έξι φορείς ανταποκρίθηκαν καταθέτοντας σχετικό αίτημα οικονομικής ενίσχυσής τους, ενώ παράλληλα υπέβαλαν και το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα των προσεχών δράσεων και εκδηλώσεων για τις οποίες ζητούν τα χρήματα, καθώς και τον απολογισμό του προηγούμενου έτους. Πρόκειται ειδικότερα για το Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Άνοιξης που ζητεί  1500 ευρώ, τον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Άγ. Στέφανο που ζητεί 20.000 ευρώ, το Ροταριανό Όμιλο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στη Δ.Κ. Διονύσου (αίτηση για 4000 ευρώ), τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Διονύσου από τη Δ.Κ. Διονύσου (αίτηση για 3000 ευρώ), το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» από το Κρυονέρι που ζητεί 15.000 ευρώ  και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων από τη Δ.Κ. Διονύσου με αίτημα (σ.σ. εκτός και αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος!!!…) για 41.450 ευρώ!

Με την εισήγηση της Διοίκησης προτείνεται το συνολικό ποσόν που θα δοθεί στους παραπάνω φορείς να ανέρχεται στις 12.000 ευρώ.