logo


Ειδικό κλιμάκιο αποτελούμενο από επαγγελματίες του χώρου της υγείας που θα χορηγεί Ατομικά Δελτία Υγείας διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει, και μάλιστα δωρεάν, για όλους μαθητές των σχολείων του Διονύσου  η Ένωση Γονέων  του Δήμου.

Ειδικότερα σε ενημερωτικό σημείωμα που απευθύνει προς τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και στους Συλλόγους Γονέων σε όλα τα σχολεία της πόλης, η Ένωση Γονέων ανακοινώνει τα παρακάτω:

«Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων για την διασφάλιση της υγείας των μαθητών του Δήμου μας, στις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες, έχει προβεί από τις αρχές Ιουνίου  σε μια σειρά ενέργειες προς Περιφέρεια, Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, ΕΟΠΥΥ Αγ. Στεφάνου, προκειμένου να συγκροτηθεί κλιμάκιο από Επαγγελματίες Υγείας- Καρδιολόγο, Παιδίατρο ή Γενικό Ιατρό, Οφθαλμίατρο, Επισκέπτη Υγείας και Νοσηλεύτρια με σκοπό να Χορηγηθούν  τα Ατομικά Δελτία υγείας  μαθητών του Δήμου μας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με έγγραφό του το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου μάς κάνει γνωστό ότι το αίτημά μας ικανοποιήθηκε και το πρώτο ραντεβού των μαθητών του Δήμου μας  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/9/2013.

Σας διευκρινίζουμε ότι αφορά σε όλους τους μαθητές (ανασφάλιστους και μη) και θα πραγματοποιηθεί δωρεάν.

Σας παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα  οι σύλλογοι γονέων και όλοι οι Γονείς του Δήμου μας.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο μέλος του ΔΣ της Ένωσης  κα Όλγα Χαροκόπου, η οποία θα συντονίσει την προσέλευση των μαθητών, στο τηλ 2295320065 από 8:00μμ έως 14:00μμ ή  να στείλετε ερωτήσεις στην ηλεκτρονική Διεύθυνση της Ένωσης Γονέων enosigoneondionisou@gmail.com»