logo


Από το σύλλογο Γυναικών Αγίου Στεφάνου ανακοινώθηκε η διοργάνωση αιμοδοσίας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 (09.30 έως 13.30) στην αίθουσα  του Συλλόγου (Λεωφόρος Μαραθώνος 4). Τηλ. 210 6217005.

Υπενθυμίζεται πως και ο Δήμος Διονύσου, για να ενισχύσει τη δημοτική Τράπεζα Αίματος, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί μάλιστα σε δυο φάσεις: Η πρώτη στο Πολιτιστικό- Πνευματικό Κέντρο Δροσιάς το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στο Πολιτιστικό του Κρυονερίου τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Και μια σημείωση της Οδού Διονύσου: Είχαμε και πριν έξι μήνες επισημάνει πως οι αιμοδοσίες από τους τοπικούς Συλλόγους, που μέχρι πριν τρία χρόνια δρούσαν αυτόνομα στο συγκεκριμένο τομέα, σήμερα εμποδίζουν την ενίσχυση της δημοτικής Τράπεζας Αίματος, που στόχο έχει να δίνει αίμα σε όλους τους δημότες Διονύσου και τους συγγενείς τους. Η πραγματοποίηση δύο αιμοδοσιών- και μάλιστα με διαφορά μιας ημέρας!- από δυο διαφορετικούς φορείς της ίδιας πόλης, τελικά αποδυναμώνει τη συλλογική προσπάθεια, στερώντας την Τράπεζα από πολύτιμες μονάδες αίματος.