logo


Η πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου για σύσταση Κοινωνικού Παντοπωλείου στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, βρήκε από την πρώτη στιγμή αποδέκτες και αρωγούς τοπικές επιχειρήσεις, φορείς, και ευαισθητοποιημένους δημότες.

Με αφορμή αυτό, ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης και τα μέλη της επιτροπής, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ευγενική και πολύτιμη προσφορά, ευχαριστούν όλους εσάς που στηρίζετε και ενισχύετε καθημερινά, με κάθε τρόπο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ευελπιστώντας οι πράξεις σας αυτές ν’ αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Ακόμη ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους τους συμπολίτες που γεμίζουν καθημερινά το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο super market, «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» στον Άγιο Στέφανο, καθώς και τους παρακάτω χορηγούς:

  1. Αρτοποιείο- Ζαχαροπλαστείο Frank Ze Paul
  2. Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς
  3. Κρητών Άρτος
  4. Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ
  5. Barilla Hellas ΑΒΕΕ
  6. Τα Μυλέλια
  7. LIDL ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  8. ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ΓΑΛΑΞΙΑΣ
  9. Κρεντίν Ελλάς Α.Ε.
  10. Δημ. Θ. Μπερτζελέτος & ΑΦΟΙ
  11. Recycom Β. Αράπης & ΣΙΑ Ο.Ε.
  12. Ι.Σ. Σκλαβενίτης ΑΕΕ
  13. Α.Β. Βασιλόπουλος ΑΕ
  14. Τις κυρίες Σφυρή Γεωργία, Βουτσά Αικατερίνη και Μακρή Αναστασία για την διαρκή και πολύπλευρη προσφορά τους.

*Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, λειτουργεί στη διεύθυνση Σωκράτους & Πίνδου 1 στον Άγιο Στέφανο, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται  για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στο κεντρικό Δημαρχείο Δήμου Διονύσου (Λ. Μαραθώνος 29, Άγιος Στέφανος –Τηλ. Επικοινωνίας: 213 2030600/619) και στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις ώρες που αναγράφονται παραπάνω.