logo


Ο Αθλητικός Σύλλογος Δροσιάς «Νίκη» δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση με μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.  Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας λόγω των μνημονίων και της επιβληθείσας από κέντρα εκτός Ελλάδας βαθιάς ύφεσης, ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει διέξοδο για τα νέα παιδιά, να φτιάξει δυνατούς χαρακτήρες, που να αντέχουν στις δυσκολίες και να διεκδικούν με αξιώσεις ένα καλύτερο αύριο, να αγωνίζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Θεωρώντας ότι το μέλλον γράφεται από τους νέους, η Νίκη Δροσιάς ρίχνει όλο το βάρος στα τμήματα υποδομής και απευθύνει Γενικό Προσκλητήριο στη νεολαία της περιοχής. Σε όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος) κάθε ηλικίας, η μηνιαία συνδρομή είναι μόλις 20 ευρώ, ενώ για το τένις είναι 30 ευρώ για τους ανήλικους και 40 ευρώ για τους ενήλικες.
Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και σε καμιά περίπτωση εμπόριο. Οι ελάχιστες συνδρομές προορίζονται για τους μισθούς των προπονητών και τα λειτουργικά έξοδα μόνον.

Οι προπονήσεις των τμημάτων ποδοσφαίρου, στίβου και τένις γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, στο Κόκκινο Χωράφι , σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, όλο πράσινο. Το γήπεδο ποδοσφαίρου διαθέτει πλαστικό χορτοτάπητα τελευταίας γενιάς (ό, τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή) και ηλεκτροφωτισμό. Δεκτά γίνονται παιδιά ηλικίας από 4 έως 16 ετών.

Οι προπονήσεις των τμημάτων μπάσκετ γίνονται στο σκεπαστό του Γυμνασίου- Λυκείου Δροσιάς και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Άνοιξης.

Η ομάδα προπονητών του Α.Σ. Δροσιάς «Νίκη» απαρτίζεται από καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με υπεύθυνο στο ποδόσφαιρο τα Μανώλη Ζορμπά, πρώην ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας. Επίσης, συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία με την ΑΕΚ.

Οι ομάδες του Α.Σ. Δροσιάς «Νίκη» χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΟ και της ΕΠΣΑΝΑ για το ποδόσφαιρο, και της ΕΣΚΑ για το μπάσκετ.

Πληροφορίες (Εγγραφές – Πρόγραμμα προπονήσεων κ.λπ.)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γιάννης Μπέτσης  6983524635
Μανώλης Ζορμπάς 6945597348
Γιώργος Πανδής 6944545279

ΜΠΑΣΚΕΤ
Παναγιώτης Ψύλλας  6976561355

ΤΕΝΙΣ
Δώρα Δημητρίου 6936735976

ΣΤΙΒΟΣ
Ιωσήφ Νικολαΐδης 6978615325